Wash the chicken fillet and cut into small cubes. Wash the parsley and chop finely. Peel the garlic and chop thinly. Grate Parmesan on a medium or fine grater.
Куриное филе помойте и нарежьте небольшими кубиками. Помойте петрушку и мелко нарубите. Чеснок очистите и тонко нарежьте. Пармезан натрите на средней или мелкой терке.
Pour water into a saucepan, place over high heat and bring to a boil. Add a tablespoon of salt and add pasta to the water. Bring to a boil again and cook until al dente for 10 minutes. Drain in a colander.
В кастрюлю налейте воду, поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. Добавьте столовую ложку соли и отправьте в воду макароны. Снова доведите до кипения, варите до состояния «аль денте» 10 минут. Откиньте на дуршлаг.
Pour vegetable oil into a heated frying pan. Add garlic and fry until golden brown. Then remove the garlic, as it is only needed to add flavor. Place the fillets in the pan. Stir, salt and pepper. Fry until golden brown for 5-8 minutes over high heat. Stir the meat periodically.
На разогретую сковороду влейте растительное масло. Добавьте чеснок и обжаривайте до золотистого цвета. Затем чеснок уберите, так как он нужен только для придания аромата. Положите на сковороду филе. Перемешайте, посолите и поперчите. Обжаривайте до появления золотистой корочки 5-8 минут на сильном огне. Периодически помешивайте мясо.
Slowly pour the cream into the pan with the chicken. Reduce heat and, stirring, cook the sauce for 3-5 minutes until thickened.
В сковороду с куриным филе медленно влейте сливки. Убавьте огонь и, помешивая, варите соус 3-5 минут до загустения.
Place boiled pasta in a frying pan with chicken fillet in creamy sauce. Add grated cheese. Mix everything well and heat for a couple of minutes.
Отваренные макароны выложите в сковороду к куриному филе в сливочном соусе. Добавьте тертый сыр. Хорошо все перемешайте и прогрейте пару минут.
Before serving, sprinkle the dish with Parmesan and herbs.
Перед подачей посыпьте блюдо пармезаном и зеленью.