Clean the fish and chop coarsely. Chop carrots and onions into strips. Boil the eggs and cut into cubes. Chop the greens.
Рыбу очистите, крупно нарежьте. Морковь и лук измельчите соломкой. Отварите яйца и нарежьте кубиками. Зелень нарубите.
Place carrots, onions, bay leaves and peppercorns in a saucepan with a thick bottom. Fill with water and salt. Bring to a boil and cook for 5-7 minutes. Place the fish in the broth. Cook for 7-10 minutes over medium heat. Remove the fish and remove the bones. Set the fillets aside on a separate plate.
Морковь, репчатый лук, лавровый лист и горошки перца положите в кастрюлю с толстым дном. Залейте водой, посолите. Доведите до кипения и варите 5-7 минут. В бульон положите рыбу. Варите 7-10 минут на среднем огне. Выньте рыбу и удалите из нее кости. Отложите филе в отдельную тарелку.
Pour out a glass of fish broth and strain. Melt the butter in a frying pan, add flour to it and fry for 1-2 minutes. Add eggs, add fish broth. Simmer for 3-5 minutes until thick. Sprinkle with herbs. Add lemon juice. Blend the sauce with a blender until smooth. Pour the sauce over the fish.
Отлейте стакан рыбного бульона, процедите. На сковороде растопите сливочное масло, добавьте в него муку и обжарьте 1-2 минуты. Добавьте яйца, подлейте рыбный бульон. Тушите 3-5 минут до густоты. Посыпьте зеленью. Добавьте лимонный сок. Доведите соус блендером до однородной массы. Полейте соусом рыбу.
Sprinkle the finished fish with herbs and garnish with a slice of lemon.
Готовую рыбу посыпьте зеленью и украсьте долькой лимона.