Rinse the turkey fillet under cold water and cut into medium pieces. Then transfer to a deep plate, sprinkle with flour and stir. Wash the cilantro and chop finely. Grate the cheese on a fine grater.
Промойте под холодной водой филе индейки и нарежьте средними кусочками. Затем переложите в глубокую тарелку, посыпьте мукой и перемешайте. Помойте кинзу и мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and place the turkey fillet. Stir, add salt and fry over high heat until golden brown.
На разогретую сковороду влейте растительное масло и выложите филе индейки. Перемешайте, посолите и обжаривайте на сильном огне до появления золотистой корочки.
Pour white wine into the pan with the fried fillet. While stirring, let the alcohol evaporate. Reduce heat to medium, pour in cream. Add grated nutmeg, ground pepper and cheese. Simmer the turkey for 10-15 minutes until fully cooked. During this time, the creamy sauce should thicken.
В сковороду к обжаренному филе налейте белое вино. Помешивая, дайте выпариться спирту. Убавьте огонь до среднего, налейте сливки. Добавьте тертый мускатный орех, молотый перец и сыр. Индейку тушите 10-15 минут до полной готовности. За это время сливочный соус должен загустеть.
Before serving, sprinkle the dish with grated cheese and cilantro.
Перед подачей посыпьте блюдо тертым сыром и кинзой.