If the shrimp are frozen, place them in a small bowl of warm water for 5 minutes. After this, peel the shrimp, rinse under cold water and dry with a dry cloth. Wash the parsley and chop finely. Also peel the garlic and chop it thinly.
Если креветки замороженные, положите их в небольшую миску с теплой водой на 5 минут. После этого очистите креветки, промойте под холодной водой и просушите сухой тканью. Помойте петрушку и мелко нарубите. Чеснок также очистите и тонко нарежьте.
Melt butter in a preheated frying pan, add garlic. Fry until soft, 1-2 minutes, stirring occasionally. Add peeled shrimp, salt and pepper. Fry the shrimp for 30-40 seconds on each side.
В разогретой сковороде растопите масло, добавьте чеснок. Обжаривайте до мягкости 1-2 минуты, периодически помешивая. Добавьте очищенные креветки, посолите, поперчите. Обжарьте креветки по 30-40 секунд с каждой стороны.
Pour cream into the pan with the shrimp, stir and bring to a boil. The sauce should thicken slightly. At the very end, add parsley and stir.
В сковороду к креветкам влейте сливки, перемешайте и доведите до кипения. Соус должен слегка загустеть. В самом конце добавьте петрушку и перемешайте.
Before serving, sprinkle the dish with chopped parsley and grated cheese.
Перед подачей посыпьте блюдо измельченной петрушкой и тертым сыром.