Cut the bacon into small cubes. Peel, wash and finely chop the onion. Grate the cheese on a fine grater.
Нарежьте бекон небольшими кубиками. Очистите, помойте и мелко нарежьте луковицу. Сыр натрите на мелкой терке.
Place bacon in a heated frying pan. Fry for 2-3 minutes over medium heat without oil, stirring occasionally. Add onion, fry for 7-10 minutes until onion is translucent.
На разогретую сковороду выложите бекон. Обжаривайте 2-3 минуты на среднем огне без масла, периодически помешивая. Добавьте лук, жарьте 7-10 минут до полупрозрачности лука.
Without reducing the heat, pour the cream into the pan and stir. Stirring constantly, bring to a boil. Reduce heat to low and wait until the cream stops boiling. Add cheese, heat together with cream until completely dissolved. Simmer the sauce for 1-2 minutes, stirring, wait until thickened and remove from heat. Salt and pepper the finished sauce.
Не убавляя огонь, влейте сливки в сковороду, перемешайте. Постоянно помешивая, доведите до кипения. Убавьте огонь до слабого и дождитесь, чтобы сливки перестали кипеть. Добавьте сыр, прогрейте вместе со сливками до полного растворения. Потомите соус 1-2 минуты, помешивая, дождитесь загустения и снимите с огня. Посолите и поперчите готовый соус.
Sprinkle with grated cheese before serving.
Перед подачей посыпьте тертым сыром.