Clean and fillet the fish, cut into medium pieces. Cut the onion into rings. Peel and chop the garlic.
Почистите и разделайте рыбу на филе, разрежьте на средние куски. Нарежьте лук кольцами. Почистите и измельчите чеснок.
Prepare the sauce. Melt the butter. Mix it with sour cream, salt, pepper and finely chopped garlic.
Приготовьте соус. Растопите сливочное масло. Смешайте его со сметаной, солью, перцем и мелко нарубленным чесноком.
Salt and pepper the fish fillets. Grease a baking dish with vegetable oil. Place the pieces of fish tightly together. Place onion rings on top of the fish. Pour the sauce over the fish so that it completely covers the pieces. Place the fish in the oven, preheated to 200 ℃, for 25-30 minutes.
Посолите и поперчите филе рыбы. Смажьте форму для запекания растительным маслом. Положите куски рыбы плотно друг к другу. Сверху на рыбу уложите луковые кольца. Залейте рыбу соусом так, чтобы он полностью покрывал куски. Поставьте рыбу в духовку, разогретую до 200 ℃, на 25-30 минут.
Place lettuce leaves on the bottom of the fish plate. Before serving, decorate the dish itself with sprigs of parsley, dill or sprinkle with a mixture of herbs.
На дно тарелки для рыбы положите листья салата. Само блюдо перед подачей украсьте веточками петрушки, укропа или посыпьте смесью пряных трав.