Fillet the fish. Cut the carrots and onions into slices. Peel the garlic, cut into thin slices.
Разделайте рыбу на филе. Нарежьте морковь и лук ломтиками. Очистите чеснок, нарежьте тонкими ломтиками.
Salt and pepper the fish fillet. Fry the garlic and dry oregano for 1-2 minutes in a frying pan in vegetable oil and butter. In a frying pan in the same oil, fry the fish with vegetables for 5-7 minutes.
Рыбное филе посолите и поперчите. Обжарьте чеснок и сухой орегано 1-2 минуты в сковороде на растительном и сливочном масле. В сковороде на этом же масле обжаривайте рыбу с овощами 5-7 минут.
Pour cream into the fish pan, add salt and pepper. Simmer for 7-10 minutes over medium heat.
Влейте к рыбе в сковороду сливки, посолите, поперчите. Тушите 7-10 минут на среднем огне.
Mashed potatoes or boiled buckwheat are suitable as a side dish for fish.
В качестве гарнира к рыбе подойдет картофельное пюре или отварная гречка.