Fillet the fish. Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into half rings, and chop the herbs.
Разделайте рыбу на филе. Натрите морковь на крупной терке, лук нарежьте полукольцами, нарубите зелень.
Salt and pepper the fish, roll in flour. Fry in oil in a frying pan for 5-7 minutes on both sides. Place the fish in a separate bowl.
Рыбу посолите и поперчите, обваляйте в муке. Обжаривайте в масле на сковороде по 5-7 минут с обеих сторон. Отложите рыбу в отдельную посуду.
In a frying pan in the same oil, fry the vegetables for 3-5 minutes over medium heat. Add flour, tomato paste, salt and mix thoroughly. Pour in water in small portions, stirring continuously. Add sugar and pepper.
В сковороде на этом же масле обжарьте 3-5 минут на среднем огне овощи. Добавьте муку, томатную пасту, соль и тщательно перемешайте. Влейте воду небольшими порциями, непрерывно помешивая. Добавьте сахар и перец.
Place the fried fish in the sauce, bring to a boil, and simmer for 2 minutes.
Положите обжаренную рыбу в соус, доведите до кипения, тушите 2 минуты.
Before serving, sprinkle the dish with green onions and basil.
Перед подачей посыпьте блюдо зеленым луком и базиликом.