Finely chop the garlic and dill. Cut a piece of butter.
Мелко нарубите чеснок и укроп. Отрежьте кусочек сливочного масла.
Pour cream into a saucepan, add bay leaf and herbs. Mix thoroughly and add salt to the mixture. Cook over low heat for 3-5 minutes, stirring continuously. Add butter. Cook until the butter melts. Remove the bay leaf from the sauce. Add dill and chopped garlic clove and stir.
В кастрюлю налейте сливки, добавьте лавровый лист и пряные травы. Тщательно перемешайте и посолите смесь. Варите на медленном огне 3-5 минут, непрерывно помешивая. Добавьте сливочное масло. Варите, пока масло не растопится. Достаньте из соуса лавровый лист. Добавьте укроп и нарезанный зубчик чеснока и перемешайте.
Before serving, pour the sauce into a ceramic or porcelain gravy boat. Garnish the top with a sprig of curly parsley.
Перед подачей перелейте соус в керамический или фарфоровый соусник. Украсьте сверху веточкой кудрявой петрушки.