Remove the butter and margarine from the refrigerator in advance so that they are soft before cooking. Clean the walnuts.
Выложите сливочное масло и маргарин из холодильника заранее, чтобы к моменту готовки они стали мягкими. Очистите грецкие орехи.
Place softened margarine, granulated sugar, sour cream in a deep bowl, stir until smooth. Add flour to the resulting mass and knead the dough. Place the dough in the refrigerator for 4 hours
В глубокую миску выложите размягченный маргарин, сахарный песок, сметану, перемешайте до однородности.В полученную массу добавьте муку и замесите тесто. Поставьте тесто в холодильник на 4 часа
While the dough is cooling, prepare the cream. In a deep bowl, stir boiled condensed milk and butter until smooth.
Пока тесто охлаждается, приготовьте крем. В глубокой миске перемешайте до однородности вареную сгущенку и сливочное масло.
Remove the chilled dough from the refrigerator. Grind or mince to form uneven pieces of dough. Preheat oven to 200℃. Bake the dough for 10 minutes until golden brown. Once the dough is baked, take it out and let it cool. Grind the cooled dough by hand or with a rolling pin into small pieces.
Достаньте охлажденное тесто из холодильника. Измельчите или пропустите через мясорубку , чтобы получились неравномерные кусочки теста. Разогрейте духовку до 200 ℃. Поставьте тесто выпекаться на 10 минут до золотистого оттенка. После того, как тесто испечется, достаньте его и дайте остыть. Остывшее тесто вручную или скалкой измельчите на мелкие кусочки.
Assemble the cake. Grind the walnuts with a blender or rolling pin. Place pieces of dough, cream into a deep bowl, add chopped walnuts and mix. Carefully place the resulting mass on a plate, forming it into a slide.
Соберите торт. Измельчите грецкие орехи блендером или скалкой. Выложите в глубокую миску кусочки теста, крем, добавьте измельченные грецкие орехи и перемешайте. Полученную массу аккуратно выложите на блюдо, оформив в виде горки.
Decorate your homemade cake with poppy seeds or chocolate by carefully sprinkling the top of the cake.
Украсьте домашний торт кондитерским маком или шоколадом, аккуратно посыпав верх торта.