Clean and cut the fish into portions. Chop the dill.
Почистите и разделайте рыбу на порционные куски. Измельчите укроп.
In a separate bowl, mix soy sauce, mustard, lemon juice and sesame seeds.
В отдельной посуде смешайте соевый соус, горчицу, лимонный сок и кунжут.
Salt and pepper the fish pieces. Pour the sauce over the fish. Leave in the refrigerator for 30 minutes.
Куски рыбы посолите и поперчите. Залейте рыбу соусом. Оставьте в холодильнике на 30 минут.
Wrap the marinated fish in foil, 2-3 pieces at a time. Bake at 180 ℃ for 25-30 minutes.
Маринованную рыбу заверните в фольгу по 2-3 куска. Запекайте при 180 ℃ 25-30 минут.
Sprinkle the cooked fish with dill. Serve the dish with rice, vegetables, potatoes.
Приготовленную рыбу посыпьте укропом. Подавайте блюдо с рисом, овощами, картофелем.