Preheat the oven to 180 degrees and defrost the dough according to the instructions on the package.
Нагрейте духовой шкаф до уровня 180 градусов и разморозьте тесто по инструкции на упаковке.
Peel the banana and cut into small cubes.
Банан очистите и нарежьте небольшим кубиком.
In a separate container, mix condensed milk and bananas.
В отдельной емкости смешайте сгущенку и бананы.
Roll out the dough with a rolling pin and evenly divide into 3 rectangular parts. Divide the resulting pieces diagonally with a knife.
Тесто раскатайте скалкой и равномерно разделите на 3 части-прямоугольника. Получившиеся заготовки поделите по диагонали ножом.
Find the wider edge of the dough triangle and place the filling there, then roll it into a crescent shape. Do the same with the rest of the dough.
Найдите у треугольника из теста край пошире и выложите туда начинку, затем сверните в форме полумесяца. С остальным тестом проделайте то же самое.
Cover the baking sheet with parchment and then with butter. Place croissants on parchment and bake for 20 minutes at 180 degrees.
Противнь покройте пергаментом, а затем — сливочным маслом. На пергамент уложите круассаны и выпекайте 20 минут при 180 градусах.