Wash the meat.
Помойте мясо.
Start preparing the soup. Pour water into the pan, add chicken and cook for 30-40 minutes. When the water boils, salt it.
Начните приготовление супа. В кастрюлю залейте воду, выложите курицу и варите 30-40 минут. Когда вода закипит, посолите ее.
When the chicken is cooked, remove it from the pan and cut it into small pieces. Add funchose to the chicken broth and cook for 7-10 minutes.
Когда курица сварится, выньте ее из кастрюли и нарежьте на небольшие куски. Добавьте в куриный бульон фунчозу и варите 7-10 минут.
Chop the Chinese cabbage and add it to the pan. Sprinkle with spices and cook for another 10 minutes. Before serving, add shredded chicken to the soup. When serving, season the soup with sour cream already in a plate.
Нарежьте пекинскую капусту, добавьте ее в кастрюлю. Посыпьте специями и варите еще 10 минут. Перед подачей на стол добавьте в суп нарезанную курицу. При подаче уже в тарелке заправьте суп сметаной.
Serve the soup with funchose in a beautiful plate, sprinkled with any herbs and sesame seeds.
Подавайте суп с фунчозой в красивой тарелке, посыпав любой зеленью и кунжутными семечками.