Cut the carrots into strips and the onion into half rings. Thaw the mussels.
Морковь нарежьте соломкой, а лук – полукольцами. Разморозьте мидии.
Pour boiling water over the funchose for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Залейте фунчозу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Chop the garlic and place in a preheated frying pan with oil. Heat the garlic in oil for 2-3 minutes. Place carrots and onions in the pan. Fry the vegetables for 3-4 minutes over medium heat, stirring constantly.
Измельчите чеснок и положите на заранее разогретую сковороду с маслом. Прогрейте чеснок в масле 2-3 минуты. Выложите морковь и лук на сковороду. Обжаривайте овощи 3-4 минуты на среднем огне, постоянно помешивая.
Add seasonings and soy sauce to the pan. Add mussels and fry for 6-8 minutes. Add funchose. Stir and leave in the pan for 2-3 minutes. Cool the finished dish slightly before serving.
Добавьте в сковороду приправы и соевый соус. Выложите мидии и обжарьте 6-8 минут. Добавьте фунчозу. Перемешайте и оставьте на сковороде на 2-3 минуты. Немного остудите готовое блюдо перед подачей.
For a spectacular presentation, place the funchose with mussels and vegetables in a beautiful dish and sprinkle with parsley and green onions.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с мидиями и овощами в красивое блюдо и посыпьте петрушкой и зеленым луком.