Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour boiling water over the funchose for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Залейте фунчозу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Grate the carrots and cucumber, cut the sausage into strips. Place carrots and sausage in a preheated frying pan with oil. Fry for 2-3 minutes. Place them in a deep dish.
Натрите на терке морковь и огурец, нарежьте колбасу соломкой. На заранее разогретую сковороду с маслом выложите морковь и колбасу. Обжарьте 2-3 минуты. Выложите их в глубокое блюдо.
Add chopped cucumber to the dish, pepper and salt. Pour in soy sauce, add coriander and mix well.
Добавьте в блюдо нарезанный огурец, поперчите и посолите. Влейте соевый соус, добавьте кориандр и хорошо перемешайте.
Serve funchose with sausage in a beautiful plate, sprinkled with any herbs and sesame seeds.
Подавайте фунчозу с колбасой в красивой тарелке, посыпав любой зеленью и кунжутными семечками.