Thaw and chop crab sticks. Open the can of corn and drain the liquid.
Разморозьте и нарежьте крабовые палочки. Откройте банку с кукурузой и слейте жидкость.
Pour boiling water over the funchose for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Залейте фунчозу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Cut the cucumbers into strips and the crab sticks into small rings. Transfer to a deep plate and add corn. Place funchose on a plate with vegetables and add mayonnaise. Add salt, pepper and mix well.
Нарежьте огурцы соломкой, а крабовые палочки небольшими колечками. Переложите в глубокую тарелку и добавьте кукурузу. В тарелку с овощами выложите фунчозу, добавьте майонез. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Serve funchose with crab sticks on a beautiful dish, sprinkled with chopped herbs.
Подавайте фунчозу с крабовыми палочками на красивом блюде, посыпав нарезанной зеленью.