Finely chop the nuts with a knife or grind in a blender. Heat a dry frying pan and fry the nuts in it over high heat for 3-5 minutes.
Мелко нарежьте орехи ножом или измельчите в блендере. Разогрейте сухую сковороду и на сильном огне обжарьте в ней орехи 3-5 минут.
Start by preparing sour cream. To do this, combine sour cream and sugar in a container. Stir with a fork or whisk until the sugar is completely dissolved. For flavor, add 1 tablespoon of vanilla sugar or vanilla on the tip of a knife.
Начинайте с приготовления сметанного крема. Для этого в емкости соедините сметану с сахаром. Размешайте вилкой или венчиком, чтобы сахар полностью растворился. Для аромата всыпьте 1 столовую ложку ванильного сахара или ванилин на кончике ножа.
Proceed to assembling the cake. Place 2-3 tablespoons of sour cream on the bottom of the baking dish, place cookies in a second layer, there should be no distance between them.
Переходите к сборке торта. На дно формы для выпекания выложите 2-3 столовых ложки сметанного крема, вторым слоем разложите печенье, между которым не должно быть расстояния.
Continue layering sour cream and cookies. The last layer should be a thick layer of cream. It should completely cover the cookies so that they do not show through.
Продолжите выкладывать слоями сметанный крем и печенье. Последним должен быть густой слой крема. Он должен полностью покрыть печенье, чтобы оно не проглядывало.
Sprinkle the nuts over the top of the cake; optionally sprinkle with cocoa powder, cookie crumbs or powdered sugar. Cover the top of the mold with cling film and put the cake in the refrigerator for 8 hours so that the cookies are well soaked in the cream.
Посыпьте орехами верх торта, по желанию можно посыпать какао-порошком, крошкой печенья или сахарной пудрой. Накройте верх формы пищевой пленкой и уберите торт в холодильник на 8 часов, чтобы печенье хорошо пропиталось кремом.
If desired, decorate the cake with coconut or fresh fruit.
По желанию украсьте торт кокосовой стружкой или свежими фруктами.