Preheat the oven to 180°C. Thaw puff pastry according to package instructions.
Разогрейте духовку до 180 °С. Слоеное тесто разморозьте, согласно инструкции на упаковке.
Place the raisins in a bowl and cover with water at room temperature for 10 minutes.
Изюм выложите в миску и залейте водой комнатной температуры на 10 минут.
Drain the raisins, dry them a little with a paper towel and mix with cinnamon.
С изюма слейте воду, немного просушите бумажным полотенцем и смешайте с корицей.
Roll out the puff pastry with a rolling pin, cut into 3 equal rectangles, then cut the rectangles diagonally.
Слоеное тесто раскатайте скалкой, разрежьте на 3 равных прямоугольника, потом разрежьте прямоугольники по диагонали.
Place the filling on the wide edge of the dough triangle and wrap the croissant. Do this for the entire dough.
Выложите на широкий край треугольника из теста начинку и заверните круассан. Поступите так со всем тестом.
Line a baking sheet with parchment. Grease the parchment with butter. Place the croissants and place the baking sheet in the oven for 20 minutes at 180°C.
Противень выстелите пергаментом. Смажьте пергамент сливочным маслом. Выложите круассаны и отправьте противень в духовку на 20 минут при 180 °С.