Clean the chicken breast fillet from the films, rinse under running water and cut into small cubes 1 cm in size. Wash the onion thoroughly, peel and cut into cubes or half rings. Grate the cheese on a fine grater.
Очистите филе куриной грудки от пленок, промойте под проточной водой и нарежьте небольшими кубиками размером 1 см. Лук тщательно помойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиками или полукольцами. Сыр натрите на мелкой терке.
Take a deep frying pan, pour oil into it and heat it over high heat. Add chopped chicken fillet, spices and, stirring constantly, fry until liquid releases over medium heat.
Возьмите глубокую сковороду, налейте в нее масло и разогрейте на сильном огне. Добавьте нарезанное куриное филе, специи и, постоянно помешивая, обжаривайте до выделения жидкости на среднем огне.
Add onion to chicken. Increase heat to maximum. Continue frying while stirring the ingredients.
Положите к курице лук. Увеличьте нагрев до максимума. Продолжайте обжаривать, перемешивая ингредиенты.
When the fillet has a golden crust, pour cream into the pan and reduce heat to low. Stir and add grated cheese. Once the cheese has melted, turn off the stove.
Когда у филе образуется золотистая корочка, залейте в сковороду сливки и убавьте нагрев до минимума. Перемешайте и всыпьте тертый сыр. Как только сыр расплавится, выключайте плиту.
Boil spaghetti in lightly salted water. Place on a plate and top with chicken in creamy cheese sauce and a sprig of basil.
Отварите спагетти в слегка подсоленной воде. Выложите на тарелку, а сверху положите курицу в сливочном соусе с сыром и веточку базилика.