Place the water on high heat and add salt. Cut the ham into strips. Peel the garlic and finely chop it. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the parsley, dry and finely chop.
Поставьте воду на сильный огонь, посолите. Ветчину нарежьте соломкой. Чеснок очистите от шелухи и мелко нарубите. Сыр натрите на крупной терке. Помойте петрушку, обсушите и мелко нарежьте.
Place pasta in boiling water, stir and bring to a boil. Reduce heat to medium and cook until al dente. Drain the pasta in a colander.
В кипящую воду опустите макароны, перемешайте и доведите до кипения. Уменьшите огонь до среднего, варите до состояния «al dente». Откиньте пасту на дуршлаг.
Heat the oil. Add garlic and fry over high heat for 1 minute. Add ham. Stirring, fry over medium heat for 3 minutes. Pour in the cream, salt, pepper and stir. Bring the sauce to a boil. Add spaghetti to sauce and stir. Simmer over medium heat for 2 minutes.
Разогрейте масло. Выложите чеснок и обжаривайте на сильном огне 1 минуту. Добавьте ветчину. Помешивая, обжаривайте на среднем огне 3 минуты. Влейте сливки, посолите, поперчите и перемешайте. Доведите соус до кипения. Переложите спагетти к соусу, перемешайте. Потушите на среднем огне 2 минуты.
Serve the spaghetti in nests garnished with slices of ham. Before serving, sprinkle with grated cheese and garnish with parsley.
Подайте спагетти в виде гнезд, украшенных кусочками ветчины. Перед подачей посыпьте тертым сыром и украсьте петрушкой.