Preheat the oven to 180°C. Thaw puff pastry according to package directions. Wash the pear and dry with a paper towel.
Прогрейте духовку до отметки 180 °С. Слоеное тесто разморозьте, следуя руководству на упаковке. Грушу помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the pear into small square pieces.
Грушу нарежьте небольшими квадратными кусочками.
Mix honey and pear in a bowl.
В миске перемешайте мед и грушу.
Knead the dough with a rolling pin and divide it into three rectangles of similar size. Cut the rectangles diagonally.
Разомните тесто скалкой и поделите его на три схожих по размеру прямоугольника. Пямоугольники разрежьте наискосок, диагонально.
Add the prepared filling to the wider side of the dough triangle and make a crescent. Do the same with the remaining dough.
На более широкую сторону треугольника из теста добавьте приготовленную начинку и сделайте полумесяц. Так же поступите с остатками теста.
Line a baking sheet with parchment and rub the parchment paper with butter. Place future croissants on a baking sheet and finish cooking in the oven. You need to bake for about 20 minutes at 180 degrees.
Противень застелите пергаментом, натрите пергаментную бумагу сливочным маслом. Будущие круассаны расположите на противне и доведите до готовности в духовом шкафу. Выпекать нужно примерно 20 минут при температуре 180 градусов.