Remove the peel from the garlic and squeeze it through a press. Rinse the vegetables well. Peel the carrots. Dry the pepper with a paper towel, remove the stem, seeds and white membranes. Dry the cucumber with a paper towel. Cut the vegetables into cubes.
Снимите с чеснока шелуху и выдавите его через пресс. Овощи хорошо промойте. Морковь очистите. Перец обсушите бумажным полотенцем, удалите плодоножку, семена и белые перегородки. Огурец обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте овощи брусочками.
Melt butter in a frying pan. Place the squeezed garlic in the oil and, stirring, fry over medium heat for 2 minutes. Be careful not to burn the garlic. Pour cream into the pan. Stirring, bring the sauce to a boil. Add salt and black pepper. Reduce heat to low and simmer the sauce for 10 minutes until thickened and smooth.
Растопите на сковороде сливочное масло. Положите выдавленный чеснок в масло и, помешивая, обжаривайте на среднем огне 2 минуты. Следите, чтобы чеснок не подгорел. Влейте в сковороду сливки. Помешивая, доведите соус до кипения. Добавьте соль и черный перец. Уменьшите огонь на минимальный и томите соус 10 минут до загустения и однородности.
Serve the creamy garlic sauce in a gravy boat with a plate of fresh sliced vegetables.
Подавайте сливочно-чесночный соус в соуснице к тарелке свежих овощей, нарезанных на брусочки.