Peel the onion and chop into cubes. Wash the champignons, dry with paper towels, cut into slices.
Лук очистите и нашинкуйте кубиками. Шампиньоны вымойте, просушите бумажными полотенцами, нарежьте ломтиками.
Melt butter in a frying pan, add onion and fry until soft. Season with salt, pepper and spices. Add mushrooms and simmer until tender, about 10 minutes.
На сковороде растопите сливочное масло, добавьте лук и обжарьте его до мягкости. Посолите, приправьте перцем и специями. Выложите грибы и тушите до готовности, около 10 минут.
Heat the milk over low heat in a saucepan, add flour, stir until smooth. Pour the mixture into the mushrooms and onions. Stir and simmer for 2-4 minutes until the milk thickens.
Молоко нагрейте на медленном огне в сотейнике, добавьте муку, перемешайте до однородности. Вылейте массу в грибы с луком. Перемешайте и тушите 2-4 минуты до загустения молока.
Pour the sauce into a gravy boat and sprinkle finely chopped dill on top.
Перелейте соус в соусник, сверху посыпьте мелко нарезанным укропом.