Thaw frozen mushrooms. To do this, place the required amount in a colander, hold for a few minutes under cold running water and let the excess liquid drain. Peel the onions, garlic and carrots. Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a medium grater. Grind the garlic using a press.
Замороженные грибы разморозьте. Для этого выложите нужное количество в дуршлаг, подержите несколько минут под холодной проточной водой и дайте стечь лишней жидкости. Лук, чеснок и морковь очистите. Лук нарежьте мелкими кубиками. Морковь натрите на средней терке. Чеснок измельчите при помощи пресса.
Add chopped garlic and sour cream to the processed cheese and stir.
В плавленый сыр добавьте измельченный чеснок и сметану, перемешайте.
In a frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots for approximately 5-7 minutes. Add chopped pieces of mushrooms, simmer until excess moisture evaporates, about 8-10 minutes.
На сковороде с растительным маслом обжаривайте лук и морковь в течение приблизительно 5-7 минут. Добавьте нарезанные кусочки грибов, тушите до испарения лишней влаги примерно 8-10 минут.
Pour the cheese and sour cream mixture into the mushrooms. Add salt, season with pepper and simmer for 10 minutes with the lid closed, stirring occasionally.
Вылейте сырно-сметанную смесь в грибы. Посолите, приправьте перцем и тушите 10 минут под закрытой крышкой, периодически помешивая.
Pour the prepared mushroom sauce into a gravy boat. Sprinkle dried herbs on top and decorate with shaped pieces of fresh carrots.
Готовый грибной соус перелейте в соусник. Сверху посыпьте сушеной зеленью и украсьте фигурно вырезанными кусочками свежей моркови.