Wash fresh mushrooms and herbs under running water and dry with a paper towel. Grate the cheese on a medium grater.
Свежие грибы и зелень вымойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Натрите на средней терке сыр.
Cut the mushrooms into slices and place in a frying pan with melted butter. Fry until golden brown, about 10 minutes.
Грибы нарежьте пластинами и выложите на сковороду с растопленным сливочным маслом. Обжаривайте до золотистого цвета, примерно 10 минут.
Pour cream into the pan with fried mushrooms, stir and heat. When the cream boils, add grated cheese and stir. Simmer until the cheese is completely dissolved, approximately 5-7 minutes. Add finely chopped dill, stir and simmer for another 2-3 minutes.
В сковороду с обжаренными грибами влейте сливки, перемешайте и прогрейте. Когда сливки закипят, добавьте тертый сыр, перемешайте. Тушите до полного растворения сыра, ориентировочно 5-7 минут. Добавьте мелко нарезанный укроп, перемешайте и тушите еще 2-3 минуты.
Place the spaghetti on serving plates and pour over the sauce. It is not customary to rinse Italian pasta with water after cooking. The pasta is drained in a colander and served immediately.
Выложите спагетти на порционные тарелки, полейте соусом. Пасту по-итальянски не принято после варки промывать водой. Макароны откидывают на дуршлаг и сразу подают к столу.