Peel the onion and cut into cubes. Wipe the champignons with a damp towel and cut into slices. Cook the rice until done. Set the oven to heat up to 180 ℃.
Лук очистите и нарежьте кубиками. Шампиньоны протрите влажным полотенцем и нарежьте ломтиками. Сварите рис до готовности. Духовой шкаф поставьте на разогрев до 180 ℃.
While the rice is cooking, prepare the mushroom base. In a frying pan with vegetable oil, fry the onions and mushrooms until caramelized. Add cream. Stir and cook until thickened, 3-5 minutes.
Пока варится рис, приготовьте грибную основу. На сковороде с растительным маслом обжарьте лук и грибы до карамельного цвета. Добавьте сливки. Перемешайте и готовьте до загустения 3-5 минут.
Mix minced pork with boiled rice. Add mustard, season with salt and pepper. Dip the meatballs in flour and fry on both sides in a frying pan with vegetable oil.
Свиной фарш смешайте с отварным рисом. Добавьте горчицу, приправьте солью и перцем. Обваляйте тефтели в муке и обжарьте с двух сторон на сковороде с растительным маслом.
Place the meatballs in a heatproof dish. Pour the sauce over them. Grate the cheese. Sprinkle it over the meatballs. Cover with foil and place in the oven for 25 minutes.
Выложите в жаропрочную форму тефтели. Залейте их соусом.Натрите сыр на терке. Посыпьте им тефтели. Накройте фольгой и поставьте в духовку на 25 минут.
Place the finished meatballs into portioned plates. Serve with any side dish to your taste, for example, boiled potatoes.
Готовые тефтели выложите в порционные тарелки. Подавайте с любым гарниром по вкусу, например, с отварным картофелем.