Rinse the mushrooms under running water and cut into slices; drain the liquid from the canned ones. Peel the onions and cut into half rings.
Грибы промойте под проточной водой и нарежьте ломтиками, с консервированных слейте жидкость. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add the onion cut into half rings and fry over high heat for 3 minutes, stirring constantly. Add chopped champignons, fry for 5 minutes. Season with salt and pepper.
Разогрейте сковороду, налейте растительное масло. Добавьте нарезанный полукольцами лук и обжаривайте на сильном огне 3 минуты, постоянно помешивая. Добавьте нарезанные шампиньоны, обжаривайте 5 минут. Посолите и приправьте перцем.
Sprinkle the onion and mushroom mixture with flour. Add sour cream, stirring constantly. Pour in water in small portions and stir again. Cover the pan with a lid and simmer over medium heat for 10-15 minutes. 5 minutes before the end of cooking, add the bay leaf.
Луково-грибную массу посыпьте мукой. Добавьте сметану, постоянно помешивая. Влейте небольшими порциями воду, снова перемешайте. Накройте сковороду крышкой и тушите на среднем огне 10-15 минут. За 5 минут до окончания готовки положите лавровый лист.
Serve after garnishing the sauce with fresh parsley.
Подавайте к столу, предварительно украсив соус свежей петрушкой.