Prepare clean, dry dishes and a whisk for whisking. Separate the whites from the yolks and cool.
Приготовьте чистую сухую посуду и венчик для взбивания. Отделите белки от желтков и охладите.
Beat the whites with a drop of lemon juice. Beat on low speed first. Then gradually increase the speed. At high speed, add powdered sugar one teaspoon at a time, adding every 20-30 seconds. After adding the powdered sugar, beat the cream for another 5 minutes.
Взбейте белки с каплей лимонного сока. Сначала взбивайте на низкой скорости. Затем скорость постепенно увеличивайте. На высокой скорости по чайной ложке вводите сахарную пудру, периодичность добавления 20-30 секунд. После добавления сахарной пудры взбивайте крем еще 5 минут.
Divide the whipped whites into several parts into a clean bowl, adding the desired color to each.
Разделите взбитые белки на несколько частей в чистую посуду, добавив в каждую краситель нужного цвета.
Using a spoon or pastry bag, place the meringue onto a baking sheet. Bake at 70℃ for 2-3 hours. Leave in the oven until cool.
Выложите безе с помощью ложки или кондитерского мешка на противень. Выпекайте при 70 ℃ 2-3 часа. Оставьте в духовке до остывания.
Colored meringues can be used to decorate pastries or cakes.
Цветным безе можно украсить пирожные или торт.