Wash the fish, peel and cut into portions. Chop the onion into rings. Cut carrots, red and green peppers into strips.
Рыбу промойте, почистите и нарежьте на порционные кусочки. Нашинкуйте кольцами лук. Морковь, перец красный и зеленый нарежьте соломкой.
Fry carrots, peppers and onions in a frying pan for 3 minutes. Add some salt. Add garlic and oregano. Place tomatoes and sugar in the pan with the vegetables. Stir. Pour in hot water. Simmer the sauce covered over low heat for 5-7 minutes.
На сковороде в течении 3 минут обжаривайте морковь и перец с луком. Посолите. Добавьте чеснок и орегано. Положите в сковороду к овощам помидоры и сахар. Перемешайте. Влейте горячую воду. Тушите соус под крышкой на слабом огне 5-7 минут.
Salt the fish and sprinkle with black and red pepper. Place the fish with the stewed vegetables. Simmer for 5 minutes. After this, turn the fish pieces over and simmer for another 5 minutes.
Рыбу посолите, посыпьте черным и красным перцем. Положите рыбу к тушеным овощам. Тушите 5 минут. После этого кусочки рыбы переверните, тушите еще 5 минут.
Before serving, sprinkle the fish in tomato sauce with finely chopped green onions.
Перед подачей на стол посыпьте рыбу в томатном соусе мелко нарезанным зеленым луком.