Clean the red fish, dry it, cut it into fillet pieces 1 cm in size, remove the bones. Grate the cheese and finely chop the parsley.
Красную рыбу очистите, обсушите, разделайте на филейные кусочки размером в 1 см, удалите косточки. Натрите сыр, мелко нарубите петрушку.
Boil pasta in salted water for 7-10 minutes. Drain the water.
Отварите макароны в подсоленной воде 7-10 минут. Слейте воду.
While the pasta is cooking, prepare the fish. In a deep bowl, mix the fish pieces with Italian herbs or a mixture of thyme and basil, as well as vegetable oil. In a frying pan, fry the fish over medium heat for 2-3 minutes. Slowly pour in cold water and cream. Add some salt. Warm the sauce with fish on the stove for 2 minutes. Add parsley and stir. Turn off the heat. Add pasta to fish and sauce and stir.
Пока варятся макароны, приготовьте рыбу. В глубокой миске смешайте кусочки рыбы с итальянскими травами или смесью тимьяна и базилика, а также с растительным маслом. На сковороде обжарьте рыбу на среднем огне 2-3 минуты. Медленно влейте холодную воду и сливки. Посолите. Прогрейте соус с рыбой на плите 2 минуты. Добавьте петрушку, перемешайте. Выключите огонь. К рыбе с соусом переложите макароны, перемешайте.
Transfer the pasta to a plate and sprinkle with grated cheese. Garnish with a sprig of parsley. Complete the serving with a glass of white wine, the taste of which goes well with fish.
Пасту переложите в тарелку и посыпьте тертым сыром. Украсьте веточкой петрушки. Дополните подачу бокалом белого вина, вкус которого прекрасно сочетается с рыбой.