Place the boletus in a colander and rinse under running water. Place a colander over a bowl and allow excess water to drain. Wash the onion and peel it. Cut into small cubes. Wash and peel the carrots. Grate on a fine grater. Peel the garlic. Pass through a press. Wash the chili pepper, dry it and cut it into small pieces. Wash the greens and dry them. Prepare your blender.
Выложите маслята в дуршлаг и промойте под проточной водой. Установите дуршлаг на миску и дайте лишней воде стечь. Вымойте лук и очистите его от шелухи. Нарежьте мелкими кубиками. Морковь промойте и очистите от кожуры. Натрите на мелкой терке. Чеснок почистите. Пропустите через пресс. Перец чили вымойте, высушите и нарежьте на небольшие кусочки. Вымойте зелень и высушите ее. Подготовьте блендер.
Make mushroom spawn. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil for 3 minutes. Add the carrots, stir and cook for another 3 minutes until the carrots are soft. Place mushrooms in the pan. Reduce heat, stir, cover with a lid. Simmer for 10 minutes. Remove the lid and add the bay leaf and chilli pieces. Stir and simmer for another 3 minutes. Remove from heat and leave to cool. After cooling completely, add garlic and vinegar to the mixture. Blend the mixture in a blender until smooth.
Сделайте грибную икру. Обжарьте на сковороде с растительным маслом лук в течение 3 минут. Добавьте морковь, перемешайте и готовьте еще 3 минуты до мягкости моркови. Выложите в сковороду грибы. Уменьшите огонь, перемешайте, накройте крышкой. Тушите 10 минут. Снимите крышку, добавьте лавровый лист и кусочки перца чили. Перемешайте и тушите еще 3 минуты. Снимите с огня, оставьте остывать. После полного остывания добавьте в массу чеснок и уксус. Пробейте массу в блендере до однородности.
To make serving the dish more impressive, place the caviar in a beautiful bowl. Top with sprigs of parsley or dill.
Чтобы сделать подачу блюда более эффектной, переложите икру в красивую пиалу. Сверху украсьте веточками петрушки или укропа.