Pork tenderloin is suitable for preparing this dish. Rinse the meat in cold running water and cut into small layers. Be sure to consider the direction of the grain when cutting. To keep the meat soft, cut across the grain. If you cut along the grain, the meat will be tough. Take a thick plastic bag and place a piece of meat inside. Beat with a meat mallet. The edges should be a little thinner than the middle. Prepare three deep plates.
Для приготовления блюда подойдет свиная вырезка. Промойте мясо в холодной проточной воде и нарежьте на небольшие пласты. Обязательно учитывайте при нарезке направление волокон. Чтобы мясо осталось мягким, резать надо поперек волокон. Если нарезать вдоль волокон, мясо получится жестким. Возьмите плотный полиэтиленовый пакет, положите внутрь кусок мяса. Отбейте кухонным молоточком для отбивания мяса. Края должны получиться немного тоньше, чем середина. Подготовьте три глубокие тарелки.
Prepare the meat for frying. Sprinkle each piece of meat with salt and pepper mixture. Place the pieces in a bowl, one on top of the other. Prepare three plates: pour flour into one, whisk chicken eggs into another, and breadcrumbs into the third. One by one, dredge the layers of pork first in flour, then in the egg mixture and breadcrumbs.
Подготовьте мясо для обжарки. Посыпьте каждый кусок мяса солью и смесью перца. Сложите куски в миску, один на другой. Подготовьте три тарелки: в одну насыпьте муку, в другой взболтайте куриные яйца, в третью насыпьте панировочные сухари. По очереди обваляйте пласты свинины сначала в муке, затем в яичной смеси и панировочных сухарях.
Fry the pork in breadcrumbs in a frying pan. Heat the vegetable oil. Place the pieces of meat into the hot oil. Fry on both sides over medium heat for 7-15 minutes depending on the thickness of the meat. The greater the thickness, the slower the heat will reach the middle of the chop in breadcrumbs and the longer it will take to fry.
Обжарьте свинину в сухарях на сковороде. Разогрейте растительное масло. Выложите куски мяса в горячее масло. Поджарьте с обеих сторон на среднем огне в течение 7-15 минут в зависимости от толщины мяса. Чем больше толщина, тем медленнее жар дойдет до середины отбивной в сухарях и тем дольше придется жарить.
Get rid of excess fat and oil. Place the finished pork chops on a paper towel for 3-5 minutes to absorb excess fat.
Избавьтесь от излишка жира и масла. Готовые свиные отбивные выложите на 3-5 минут на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишний жир.
Serve the dish immediately after cooking with a side dish of fluffy rice. For 1 cup of long grain rice, use 2 cups of water. When the water boils, cover the pan with a lid and continue to cook for 10 minutes over low heat.
Подавайте блюдо сразу после приготовления с гарниром из рассыпчатого риса. На 1 стакан длиннозерного риса уйдет 2 стакана воды. Когда вода закипит, накройте кастрюлю крышкой и продолжайте варить 10 минут на медленном огне.