Preheat the oven to 180°C. Wash the fillet and dry with a paper towel. Wash the bell pepper, remove the stem and cut into rings. Remove the bacon from packaging.
Разогрейте духовку до 180 °С. Филе помойте и просушите бумажным полотенцем. Болгарский перец помойте, освободите от плодоножки и нарежьте кольцами. Бекон освободите от упаковки.
Turn the chicken over so that the smooth side is on the cutting board. Using a small sharp knife, cut off the loin - be careful not to cut the chicken breast all the way through. Cut off the bottom end of the fillet and shape it into a rectangular shape.
Куриное филе переверните так, чтобы гладкая сторона оказалась на разделочной доске. С помощью небольшого острого ножа срежьте ложное филе — будьте осторожны, чтобы не порезать куриную грудку полностью. Отрежьте нижний конец филе и придайте ему прямоугольную форму.
Place 3 strips of bacon side by side on a cutting board and place one chicken fillet, right side up, in the middle of the strip. Place bell pepper on top. Add salt and ground pepper.
Выложите 3 полоски бекона бок о бок на разделочной доске и положите одно куриное филе лицевой стороной верх, посередине полоски. Положите сверху болгарский перец. Добавьте соль и молотый перец.
Wrap fillets in bacon and pierce with bamboo skewers. Place on a baking sheet lined with parchment.
Оберните филе в бекон и проткните бамбуковыми шпажками. Поместите на противень, застеленный пергаментом.
Bake the fillet in bacon for 30 minutes at 180°C.
Запекайте филе в беконе 30 минут при 180 °С.
Before serving, let the finished dish rest for 10 minutes, then cut into portions.
Перед подачей дайте готовому блюду отдохнуть 10 минут, после разрежьте на порционные кусочки.
You can decorate the finished dish with fresh vegetables or fried tomatoes and herbs.
Украсить готовое блюдо можно свежими овощами или обжаренными томатами и зеленью.