Rinse the chicken drumsticks, remove skin and excess fat.
Куриные голени промойте, удалите кожу и лишний жир.
Prepare the marinating sauce. Mix mayonnaise with garlic and mustard. Brush the mixture onto the drumsticks and let the meat sit for 30 minutes.
Приготовьте соус для маринования. Майонез смешайте с чесноком и горчицей. Смажьте полученной смесью голени и дайте настояться мясу 30 минут.
Prepare the chicken legs for baking. Lightly beat the egg. Roll each drumstick in the egg and then in breadcrumbs.
Подготовьте куриные ножки к запеканию. Слегка взбейте яйцо. Обваляйте каждую голень в яйце, а затем в сухарях.
Bake chicken legs in breadcrumbs. Preheat oven to 200℃. Place the legs in breadcrumbs in a baking dish. Place in the oven and bake for 60 minutes until golden brown, uncovered with foil.
Запеките куриные ножки в сухарях. Разогрейте духовку до 200℃. Выложите ножки в сухарях в форму для запекания. Поставьте в духовку и запекайте 60 минут до золотистой корочки, не накрывая фольгой.
Serve the chicken legs hot immediately after cooking with ketchup or any other sauce.
Куриные ножки подавайте горячими сразу после приготовления с кетчупом или любым другим соусом.