Wash the oyster mushrooms under running water.
Помойте вешенки под проточной водой.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Chop the oyster mushrooms randomly.
Вешенки произвольно порубите.
Boil the noodles in salted water according to the cooking method indicated on the package.
В подсоленной воде отварите лапшу согласно способу приготовления, указанному на упаковке.
Heat a frying pan with a little oil, add mushrooms and onions.
Раскалите сковороду с небольшим количеством масла, выложите грибы и лук.
Salt and pepper to taste. Stirring occasionally, fry the onions and mushrooms until tender.
Посолите и поперчите по вкусу. Периодически перемешивая, обжаривайте лук с грибами до готовности.
Add cooked noodles and soy sauce to the mushrooms, stir, heat and remove from heat.
Добавьте к грибам сваренную лапшу и соевый соус, перемешайте, прогрейте и снимите с огня.
Serve the tlapsha hot, garnished with sesame seeds. For greater effect, serve the dish with wooden, plastic or metal chopsticks.
Подавайте тлапшу в горячем виде, украсив семенами кунжута. Для большей эффектности подайте к блюду деревянные, пластиковые или металлические палочки.