Wash the dill, dry it, chop it finely and add it to the bowl. Also add the pepper mixture and salt to the bowl, then mix well. Cut the baguette into slices and dry in the oven for 5-7 minutes at 180°C. Cut the salmon into thin slices. Wash the tomato, dry it and cut it into thin slices.
Укроп помойте, просушите, порубите мелко и добавьте в миску. В миску также добавьте смесь перцев и соль, затем хорошо перемешайте. Багет нарежьте ломтиками и подсушите в духовке 5-7 минут при 180 °С. Лосось нарежьте тонкими ломтиками. Помидор помойте, просушите и нарежьте тонкими ломтиками.
Grease the dried baguette with butter.
Подсушенный багет смажьте сливочным маслом.
Place salmon pieces on top of the butter.
Сверху масла выложите кусочки семги.
Then place mozzarella slices on top of the fish.
Затем поверх рыбы выложите ломтики моцареллы.
This is followed by a layer of tomatoes.
Затем следует слой помидоров.
Then prepare the sauce: in a blender, puree garlic, dill, and a small piece of butter until smooth. Place the resulting sauce on the sandwiches in the top layer. Season with dill, pepper and salt to taste.
Затем приготовьте соус: в блендере пробейте до однородности чеснок, укроп, небольшой кусочек сливочного масла. Получившейся соус выложите на бутерброды самым верхним слоем. Приправьте укропом, перцем и солью по вкусу.