Warm the water slightly.
Слегка подогрейте воду.
Mix dry yeast with sugar, salt and flour.
Сухие дрожжи смешайте с сахаром, солью и мукой.
Slowly pour in water and let the yeast swell. Then knead the dough.
Потихоньку влейте воду, дайте дрожжам набухнуть. Затем замесите тесто.
Form the dough into a loaf, place on parchment paper and let rise in a warm place.
Сформируйте из теста хлеб, выложите на пергаментную бумагу и дайте подойти в теплом месте.
Make slits in the bread. Bake in an oven preheated to 200°C for 30-40 minutes.
Сделайте на хлебе надрезы. Выпекайте в разогретой до 200 °C духовке в течение 30-40 минут.
Brush the finished bread with butter and lightly sprinkle sesame seeds on top.
Смажьте готовые хлеб сливочным маслом и слегка присыпьте сверху кунжутом.