Wash the vegetables, boil the quail eggs.
Помойте овощи, сварите перепелиные яйца.
Cut tomatoes, cheese, cabbage and eggs into medium pieces.
Нарежьте средними кусочками помидоры, сыр, капусту и яйца.
Finely chop the garlic and mix with mayonnaise. Add spices to taste.
Чеснок мелко нарежьте и смешайте с майонезом. Добавьте специи по вкусу.
Cut the bread into cubes. Fry the croutons until golden brown.
Хлеб нарежьте кубиками. Обжарьте гренки до золотистого цвета.
Cut the chicken into large slices.
Курицу нарежьте крупными ломтиками.
Place ingredients in a bowl and add sauce. Mix everything well. Place the chicken last. Add the croutons just before serving to prevent them from getting soggy.
Выложите ингредиенты в миску, добавьте соус. Все хорошо перемешайте. Курицу положите последней. Гренки добавьте непосредственно перед подачей, чтобы они не размокли.
Before serving, garnish the salad with Provençal herbs.
Перед подачей украсьте салат прованскими травами.