Peel the bananas. Rinse the raisins in cold water, then soak in boiling water for 10-15 minutes - this will only make them tastier. Preheat oven to 170°C.
Бананы очистите. Изюм промойте в холодной воде, затем замочите в кипятке на 10-15 минут — так он станет только вкуснее. Разогрейте духовку до 170 °С.
Cut the banana into slices and place in a bowl.
Банан нарежьте кружочками и выложите в миску.
Using a fork, mash the bananas into a puree.
С помощью вилки разомните бананы в пюре.
Add oatmeal, baking powder, a pinch of salt and honey to taste to the banana mixture, mix the ingredients thoroughly.
В банановую массу добавьте овсяные хлопья, разрыхлитель, щепотку соли и мед по вкусу, тщательно перемешайте ингредиенты.
Add raisins and seeds to the resulting mixture, and then mix everything again.
В получившуюся смесь добавьте изюм и семена, а затем перемешайте все еще раз.
Line a baking sheet with parchment. Form cookies from the resulting dough and place on parchment.
Противень выстелите пергаментом. Из получившегося теста сформируйте печенье и выложите на пергамент.
Place the cookies in the oven to bake for 30 minutes at 170°C.
Отправьте печенье в духовку выпекаться на 30 минут при 170 °С.
Place the finished cookies on a plate.
Готовое печенье переложите на тарелку.