Rinse the cabbage and tomatoes. Peel the garlic. Boil quail eggs.
Промойте капусту и помидоры. Чеснок очистите. Сварите перепелиные яйца.
Coarsely chop the tomatoes, cabbage and eggs. Cut the cheese into thin slices.
Крупно нарежьте помидоры, капусту и яйца. Сыр нарежьте тонкими пластинами.
Mix mayonnaise with chopped garlic.
Смешайте майонез с измельченным чесноком.
Cut the bread into small cubes and fry in a frying pan until golden.
Нарежьте хлеб небольшими кубиками и обжарьте на сковороде до золотистости.
Fry the squid over medium heat.
Кальмара обжарьте на среднем огне.
Place ingredients in a bowl and top with sauce. Mix thoroughly. Place on a plate and place the squid on top. Sprinkle the croutons over the salad and serve.
Выложите ингредиенты в миску и заправьте соусом. Тщательно перемешайте. Выложите на тарелку, кальмара положите сверху. Посыпьте салат гренками и подавайте на стол.
Serve the salad with light cool drinks or white wine.
Подавайте салат с легкими прохладными напитками или белыми вином.