Wash and boil quail eggs. Rinse the vegetables under running water.
Помойте и отварите перепелиные яйца. Под проточной водой промойте овощи.
Coarsely chop or tear the cabbage by hand. Cut cherry tomatoes and quail eggs in half. Thinly slice the cheese.
Крупно нарежьте или порвите руками капусту. Помидоры черри и перепелиные яйца разрежьте пополам. Тонко нарежьте сыр.
Chop the garlic, combine it with mayonnaise and spices.
Измельчите чеснок, соедините его с майонез и специями.
To make croutons, cut the bread into small cubes. Heat the pan and add the bread. Fry until golden brown.
Для приготовление гренок разрежьте хлеб на маленькие кубики. Разогрейте сковороду и выложите хлеб. Жарьте до появления золотистого цвета.
Cut the salmon into slices.
Семгу нарежьте ломтиками.
Place the chopped vegetables, eggs and cheese in a deep bowl, add sauce and stir. Place the contents of the bowl on a plate. Add salmon on top. Before serving, garnish the salad with croutons.
Нарезанные овощи, яйца и сыр переложите в глубокую чашу, заправьте соусом и перемешайте. Содержимое чаши выложите на тарелку. Сверху добавьте семгу. Перед подачей украсьте салат гренками.
Serve salmon Caesar with any type of wine.
Подавайте «Цезарь» с семгой с любыми видами вина.