Peel the onions and garlic, peel the carrots. To make lentils cook faster and be better absorbed by the body, soak them overnight in cool water.
Очистите лук и чеснок от шелухи, морковь очистите от кожуры. Чтобы чечевица быстрее варилась и лучше усваивалась организмом, замочите ее на ночь в прохладной воде.
Chop the onion and garlic. Grate the carrots on a coarse grater.
Измельчите лук и чеснок. Морковь натрите на крупной терке.
Place the onion in a saucepan and fry it until transparent in vegetable oil.
Выложите лук в сотейник и обжаривайте его до прозрачности на растительном масле.
Add carrots and garlic to the saucepan. Simmer the vegetables for a couple more minutes until the carrots soften.
Добавьте в сотейник морковь и чеснок. Тушите овощи еще пару минут до размягчения моркови.
Add tomato paste to the vegetables and simmer the contents of the saucepan for 5 minutes.
Добавьте к овощам томатную пасту и тушите содержимое сотейника в течение 5 минут.
Place lentils and spices in a saucepan, fill the contents of the saucepan with water.
Выложите в сотейник чечевицу и специи, залейте содержимое сотейника водой.
Simmer the soup, covered, for 30 minutes over low heat until the lentils are tender.
Варите суп под крышкой 30 минут на медленном огне до готовности чечевицы.
Remove the soup from the heat and puree it using a blender.
Снимите суп с огня и измельчите его с помощью блендера до состояния пюре.
Garnish the contents of each plate with sesame seeds and an onion stalk, forming the ingredients into a design. This original way of serving soup will appeal to both children and adults.
Украсьте содержимое каждой тарелки семенами кунжута и стеблем репчатого лука, формируя из ингредиентов рисунок. Такой оригинальный способ подачи супа понравится как детям, так и взрослым.