Boil and peel the shrimp in advance. Wash and peel the potatoes and carrots.
Заранее отварите и очистите креветки. Помойте и очистите картофель и морковь.
Cut the carrots into thin strips. Chop the onions and cut the potatoes into small cubes. Chop the garlic and cut the processed cheese into medium-sized squares. Cut the tomato into pieces.
Нарежьте морковь тонкой соломкой. Измельчите репчатый лук, картофель нарежьте мелкими кубиками. Измельчите чеснок и нарежьте плавленый сыр на квадратики средних размеров. Помидор нарежьте кусочками.
Simmer the onions, garlic and carrots over low heat with the addition of vegetable oil for 5-8 minutes. Then add chopped potatoes and boiled water to the vegetables. After 5 minutes, add pieces of melted cheese to the soup. Cook over low heat, stirring until the cheese melts until smooth.
Лук, чеснок и морковь отправьте томиться на медленном огне с добавлением растительного масла в течение 5-8 минут. Затем добавьте к овощам нарезанный картофель и кипяченую воду. Через 5 минут положите в суп кусочки плавленого сыра. Варите на медленном огне, помешивая, чтобы сыр расплавился до однородной консистенции.
Add the tomato and shrimp to the pan. Season with black pepper, paprika or turmeric. Add salt and cook until tender for another 5-10 minutes.
Добавьте в кастрюлю помидор и креветки. Приправьте черным перцем, паприкой или куркумой. Посолите и варите до готовности еще 5-10 минут.
Pour the finished soup into deep bowls for serving. Top with fresh herbs such as parsley, cilantro, dill or basil.
Готовый суп разлейте в глубокие тарелки для подачи. Сверху украсьте свежей зеленью, например, петрушкой, кинзой, укропом или базиликом.