Wash the egg under running water.
Яйцо помойте под проточной водой.
Sift the flour.
Просейте муку.
In a deep bowl, mix all dry ingredients: milk powder, flour, sugar, salt and baking powder.
В глубокой миске смешайте все сухие ингредиенты: сухое молоко, муку, сахар, соль и разрыхлитель.
Add water, egg and oil, stir until smooth.
Добавьте воду, яйцо и масло, перемешайте до однородности.
Heat a frying pan with a little oil and use a spoon to spread the dough into round pancakes. Fry until golden brown for 3-4 minutes over medium heat.
Раскалите сковороду с небольшим количеством масла, с помощью ложки выложите тесто в виде круглых оладий. Обжарьте до румяности в течение 3-4 минут на среднем огне.
Turn the pancakes over and fry for a few more minutes.
Переверните оладьи и обжаривайте еще несколько минут.
Serve the pancakes hot or cooled – they turn out equally delicious. Garnish the dish with chocolate sauce, powdered sugar and fresh berries.
Оладьи подавайте горячими или остывшими – получается одинаково вкусно. Украсьте блюдо шоколадным соусом, сахарной пудрой и свежими ягодами.