Wash the tomatoes and rinse the rice in cold water. Boil and peel the shrimp in advance.
Помойте помидоры, рис промойте в холодной воде. Заранее отварите и очистите креветки.
Boil the rice in lightly salted water until tender. Drain in a colander, rinse a little and leave to drain.
Отварите рис в слегка подсоленной воде до готовности. Откиньте на дуршлаг, немного промойте и оставьте стекать.
Chop onion and garlic. Cut the tomatoes into small pieces. Place the vegetables in a frying pan and fry over low heat with the addition of vegetable oil.
Измельчите репчатый лук и чеснок. Помидоры нарежьте мелкими кусочками. Отправьте овощи на сковороду, обжаривайте на медленном огне с добавлением растительного масла.
Fry the boiled shrimp until golden brown in a small amount of oil. You can add spices to taste, such as paprika, turmeric and ground black pepper.
Вареные креветки обжарьте до золотистой корочки на небольшом количестве масла. По вкусу можете добавить специи, например, паприку, куркуму и черный молотый перец.
Add boiled rice to vegetables and shrimp. Mix thoroughly, add salt and pepper or a little soy sauce. After 3-5 minutes, remove the dish from the heat.
Добавьте к овощам и креветкам отваренный рис. Тщательно перемешайте, добавьте соль и перец или немного соевого соуса. Через 3-5 минут снимите блюдо с огня.
Place the finished dish on plates for serving. Top with a little paprika or a mixture of dried herbs.
Готовое блюдо разложите на тарелки для подачи. Сверху приправьте небольшим количеством паприки или смесью сушеных трав.