Wash the vegetables first.
Овощи предварительно помойте.
Chop the tomatoes, onions and garlic, and grate the carrots. Fry the carrots, onions and garlic in a frying pan for about three minutes. Add tomatoes to the pan and simmer for another 2 minutes.
Помидоры с луком и чесноком нужно измельчить, а морковь натереть. Обжарьте морковь, лук и чеснок на сковороде примерно три минуты. Добавьте в сковороду помидоры и тушите еще 2 минуты.
Combine vegetables with tomato paste and simmer for 3 minutes over medium heat.
Соедините овощи с томатной пастой и потушите 3 минуты на среднем огне.
Rinse the buckwheat and add it to the frying pan. Fill with water, salt to taste and simmer, covered, until fully cooked.
Промойте гречневую крупу и добавьте ее в сковородку. Залейте водой, посолите по вкусу и тушите, накрыв крышкой, до полной готовности.
The dish is bright in itself, but you can decorate it with a sprig of greenery.
Блюдо яркое само по себе, но можно украсить его веточкой зелени.