Wash the vegetables and chicken breast.
Овощи и куриную грудку помойте.
Peel the carrots and cut into large slices.
Морковь очистите и нарежьте крупными пластинами.
Cut the tomato into large pieces.
Помидор нарежьте крупными кусочками.
Peel the Yalta onion and cut into feathers.
Ялтинский лук очистите и нарежьте перьями.
Cut the chicken breast into large pieces.
Куриную грудку нарежьте крупными кусочками.
Finely chop the dill.
Мелко нарежьте укроп.
Fry carrots, onions and tomatoes in vegetable oil.
Обжарьте на растительном масле морковь, лук и помидор.
Add chicken breast pieces to the carrots, onions and tomatoes. Fry the chicken and vegetables over high heat for 7-10 minutes.
Добавьте к моркови, луку и помидору кусочки куриной грудки. Обжаривайте курицу с овощами на сильном огне в течение 7-10 минут.
Rinse the buckwheat and add it to the chicken and vegetables.
Гречневую крупу промойте и добавьте ее к курице и овощам.
Add dill, salt and pepper to the buckwheat to taste. Fill all ingredients with water.
Добавьте к гречке укроп, соль и перец по вкусу. Залейте все ингредиенты водой.
Stir the buckwheat merchant style and bring to a boil. Cover the pan with a lid and cook over low heat for 15 minutes.
Перемешайте гречку по-купечески и доведите до кипения. Накройте сковороду крышкой и готовьте на маленьком огне в течение 15 минут.
During stewing, buckwheat will absorb water. Taste the cereal, it should be soft. If the cereal is not fully cooked, add a little water and simmer for another 5-10 minutes.
За время тушения гречка впитает в себя воду. Попробуйте крупу на вкус, она должна быть мягкой. Если крупа приготовилась не до конца, добавьте немного воды и тушите еще 5-10 минут.
Arrange the buckwheat merchant-style on plates, garnish the dish with a sprig of fresh herbs and serve.
Разложите гречку по-купечески по тарелкам, украсьте блюдо веточкой свежей зелени и подавайте к столу.