Wash the chicken first.
Курицу предварительно помойте.
Finely chop the tomatoes and onions. Peel the garlic and finely chop it or pass it through a garlic press. Add onion and garlic to a preheated frying pan and fry vegetables for 3 minutes.
Нарежьте мелко помидоры и лук. Чеснок почистите и мелко нарежьте либо пропустите его через чеснокодавку. В разогретую сковороду добавьте лук и чеснок, обжаривайте овощи в течение 3 минут.
Add tomatoes and simmer for 2 minutes.
Добавьте помидоры и потушите в течение 2 минут.
Next, add chicken fillet and tomato paste to the vegetables and mix everything well. Fry the chicken until golden brown.
Далее к овощам добавьте куриное филе, томатную пасту и хорошо все перемешайте. Обжаривайте курицу до золотистой корочки.
Rinse the cereal and add to the vegetables and chicken, add water and salt. Simmer until fully cooked under the lid.
Крупу промойте и добавьте к овощам и курице, залейте водой и посолите. Тушите до полной готовности под крышкой.
Before serving, you can decorate the buckwheat with herbs of your choice.
Перед подачем можно украсить гречку зеленью на ваш вкус.