Wash the greens and dry with a paper towel. Prepare the ingredients indicated in the recipe.
Зелень помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте.
Peel the onion and chop finely.
Лук очистите и порубите мелко.
Cut the cheese into small cubes.
Сыр нарежьте небольшими кубиками.
Prepare the steaks: in a bowl, combine onion, minced meat, breadcrumbs, salt and pepper to taste.
Приготовьте бифштексы: в миске смешайте лук, фарш, панировочные сухари, соль, перец по вкусу.
Form four flat cutlets from the resulting mass.
Из получившейся массы сформуйте четыре плоские котлеты.
Place the cheese cubes along with the dill sprigs on two cutlets.
Сырные кубики вместе с веточками укропа разместите на двух котлетах.
Cover the cheese and dill with the remaining cutlets. In total you should have two large cutlets.
Накройте сыр и укроп оставшимися котлетами. В сумме у вас должны получиться две большие котлеты.
Give the steak the correct shape.
Придайте бифштексу правильную форму.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the steaks for 5 minutes on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте бифштексы по 5 минут с двух сторон до румяной корочки.
Serve the steak cut to your guests so they can see the juicy filling. Decorate the dish with herbs. Fresh salad or country-style potatoes are perfect as a side dish.
Подайте гостям бифштекс в разрезанном виде, чтобы они смогли разглядеть сочную начинку. Украсьте блюдо зеленью. В качестве гарнира отлично подойдёт свежий салат или картофель по-деревенски.