Wash the turkey first.
Индейку предварительно помойте.
Finely chop the tomatoes and onions. In a preheated frying pan, fry the vegetables for 3 minutes.
Мелко нарежьте помидоры и лук. В разогретой сковороде обжаривайте овощи в течение 3 минут.
Add turkey to vegetables and fry until golden brown.
К овощам добавьте индейку и обжаривайте до золотистой корочки.
Add soy sauce to the pan and simmer for another 3 minutes.
В сковородку добавьте соевый соус и тушите еще 3 минуты.
Rinse buckwheat first. Add it to the frying pan with the vegetables and turkey, add water and salt. Cover with a lid and simmer until fully cooked.
Гречневую крупу предварительно промойте. Добавьте ее в сковородку к овощам и индейке, залейте водой, посолите. Накройте крышкой и тушите до полной готовности.
Serve hot, garnished with your favorite herbs.
Подавайте горячим, украсив любимой зеленью.